Dětské kolečkové brusle Mondo Cars 28105

Kód: SE-28105
Značka: MONDO
750 Kč –29 %
Dětské kolečkové brusle Mondo Cars 28105
750 Kč –29 % 532 Kč

Zvolte variantu

Detailní informace

varianta: Auta - Cars
Vyprodáno | SE-28105
750 Kč
532 Kč

Detailní popis produktu

Dětské kolečkové brusle Mondo Cars 28105
Krásné dětské brusle Auta (Cars) mají mimořádně pěkný design, krásnou červenou barvu a motiv z animované pohádky Auta (Cars). Na nožkách dobře sedí a pohodlně se nosí. Velikost bruslí pro děti Autaje do značné míry univerzální a dá se jednoduchým způsobem přizpůsobit na nožky v rozmezí čísel 22-29. Brusle Auta jsou vyrobeny z těch nejkvalitnějších plastových materiálů, které se jen tak lehce nezničí.

Vhodně rozmístěné kolečka po obou stranách nožky z nich dělají výborné první dětské brusle na učení. Rovnováha se na nich udrží mnohem jednodušší než na klasických bruslích, které mají kolečka pouze v jedné řadě. Kvůli pevnějším kolečkům tyto chlapecké brusle doporučujeme používat na povrchu bez větších nerovností. Jelikož děti se v zápalu hry a při učení se bruslení mohou zranit, k bruslím je v ceně sada chráničů Auta.

Chrániče jsou kvalitní, pevné, pohodlné a snadno se dají nasadit. Ochrání dítě před úrazem kolen a loktů, ke kterým by bez chráničů mohlo docházet poměrně často, což platí i pro zkušenější dětských bruslaře. Chrániče doporučujeme použít při každém bruslení. Brusle i chrániče dodáváme v praktickém pěkném obalu na zip, do kterého se po bruslení mohou odložit. Italská společnost Mondo se zabývá výrobou kvalitních dětských produktů a hraček a je oficiálním výrobcem mnoha licencovaných produktů známých pohádek, seriálů či filmů nejen pro produkty v kategorii čtyř kolečkové brusle pro děti.

Technický popis:
- Výrobce: Mondo
- Univerzální dětská velikost s přizpůsobením na nohu vel. 22-29
- Motiv: Cars / Auta
- Sada chráničů součástí balení
- Dodáváno v taštičce na zip

Doplňkové parametry

Kategorie: Dětské kolečkové brusle
Záruka: 2 roky

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole: